astrologers

Γενέθλιο ωροσκόπιο & Aστρολογικός Χάρτης

Ωροσκόπιο Γενέθλιο ωροσκόπιο δωρεάν

Είστε μοναδικοί και όχι απλά ένα από τα 12 ζώδια

Η Αστρολογία ισχυρίζεται πως κάθε λεπτό γεννιέται και ένας μοναδικός άνθρωπος, έτσι το προσωπικό ωροσκόπιο είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, το οποίο δείχνει την μοναδικότητα του καθενός! Διαβάστε στο ωροσκόπιο όχι μόνο για το ζώδιο σας αλλά όλη την αστρολογική ερμηνεία του χαρακτήρα και του πεπρωμένου σας. Με το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο θα μάθετε καλύτερα τον εαυτό και τους αγαπημένους σας.

Alexandra Φύλο Θηλυκό
Agrnion, Ελλάδα 15/04/1981 10:45 - Ιουλιανή ημέρα 2444709.82
3.00e ST 21.19 Γ.Πλάτος 0.00n Γ.Μήκος 0.00w
www.astrofree.com

Powered by Astrofree

astrologers

Πόσο τυχεροί είστε;

ΠλανήτηςΌψηΠλανήτηςΠόντοι
ΉλιοςΣύνοδοςΑφροδίτη 2.03 492
ΉλιοςΣύνοδοςΑρης 2.47 630
ΉλιοςΤρίγωνοΠοσειδών 0.30 146
ΉλιοςΑντίθεσηΠλούτων 2.21-211
ΕρμήςΑντίθεσηΚρόνος 7.23 -56
ΑφροδίτηΣύνοδοςΑρης 4.50 282
ΑφροδίτηΤρίγωνοΠοσειδών 2.33 43
ΑφροδίτηΑντίθεσηΠλούτων 4.24 -57
ΑρηςΤρίγωνοΠοσειδών 2.17 86
ΑρηςΑντίθεσηΠλούτων 0.26-200
ΔίαςΣύνοδοςΚρόνος 1.58 376
ΔίαςΕξάγωνοΟυρανός 3.37 44
ΟυρανόςΑντίθεσηΩροσκόπος 7.21 -11
ΠοσειδώνΕξάγωνοΠλούτων 1.51 38
  2137 -535 1602

Οι γενέθλιοι πόντοι σας xeri

Ο ανωτέρω πίνακας γράφει τις όψεις των πλανητών στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Οι όψεις των πλανητών έχουν δεξιά τους έναν αριθμό ο οποίος αντιπροσωπεύει την δύναμη τους.Το σύνολο των πόντων δείχνει τις αστρολογικές συνθήκες που επικρατούσαν την στιγμή της γέννησής σας.

Η ερμηνεία των πόντων

  • 0-500 = Λίγη τύχη
  • 501-1000 = Καλή τύχη
  • 1001-1500 = Αρκετή τύχη
  • 1500- άνω = Μεγάλη τύχη

Οι θέσεις των πλανητών στα ζώδια, στοιχεία και τους οίκους

Ζώδια Οίκοι Μοίρες
ΩροσκόποςΤαύρος22.03
II-2οςΔίδυμοι20.29
III-3οςΚαρκίνος18.08
IV-4οςΛέων17.11
V-5osΠαρθένος18.44
VI-6οςΖυγό21.15
VII-7οςΣκορπιός22.03
VIII-8οςΤοξότης20.29
IX-9οςΑιγόκερως18.08
ΜεσουράνημαΥδροχόος17.11
XI-11οςΙχθείς18.44
XII-12οςΚριός21.15


astrologersΑνάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου και του αστρολογικού χάρτη

Alexandra Φύλο Θηλυκό
Agrnion, Ελλάδα 15/04/1981 10:45 - Ιουλιανή ημέρα 2444709.82
3.00e ST 21.19 Γ.Πλάτος 0.00n Γ.Μήκος 0.00w

Ήλιος - Ενέργεια

O Ήλιος στον Κριό

Αρετές: Πρωτοπορία, εμψύχωση, αυτοθυσία, ενθουσιασμός, αγαθότητα. Αδυναμίες: Εγωπάθεια, εγωισμός, απερισκεψία, επιπολαιότητα, ζήλια, επιθετικότητα.

Ποιότητα = Παρορμητική, Στοιχείο = Φωτιά, Ιδιότητα = Αρσενικό, Ρήμα = Είμαι, Πλανήτης = Αρης, Χρώμα = Κόκκινο, Πέτρα = Διαμάντι,Σημ.σώματος = Κεφάλι, Βότανο = Γεράνι, Πρόσωπο = Οβάλ, Χώρα = Αγγλία, Πόλη = Νάπολη

☼Χαρακτηριστικά συνείδησης

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ, την πραγματική συνείδηση. Όταν λέμε, τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Η θέση του ήλιου και η επιρροή του αντιπροσωπεύουν τα βασικά βιώματα μας και τον ρόλο του στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας.

Η εαρινή περίοδος, είναι η δημιουργός στιγμή και η αφετηρία ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Στην αρχική αυτή λοιπόν στιγμή καταχωρήθηκε από την Αστρολογία η θετική αρσενική ενέργεια της ημέρας και το πρώτο ζώδιο της φωτιάς, ο παρορμητικός Κριός. Είναι η πρώτη εμπειρία της ψυχής και η αρχή ενός νέου κύκλου που έχει γίνει με την είσοδο του ήλιου στον Κριό. Εκπροσωπεί την γέννηση της ψυχής και την πρώτη εμφάνιση της στο γήινο τούτο κόσμο. Η πρώτη εξόρμηση της στην αιώνια σφαίρα του ζωδιακού κύκλου, το πρώτο ζώδιο συμβολίζει την αρχή, την ανάσταση και την ανατολή ενός νέου κόσμου, με νέες ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον. Ο παγερός χειμώνας έχει περάσει και η άνοιξη ως πιο καλή μητέρα ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της για να κανακέψει το πρώτο της παιδί τον αθώο Κριό. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που θα σας κάνει να νιώσετε πολλές φορές στην ζωή σας ότι στις δύσκολες στιγμές κάτι μαγικό συμβαίνει και σας σώζει ή σας προστατεύει την τελευταία στιγμή, σαν ένας φύλακας άγγελος το βρέφος.

Η μετάβαση της φύσης μετά από τον βαρύ χειμώνα, στην άνοιξη απαιτεί πολλή κοσμική ενέργεια για να μπορέσει να αρχίσει η σπορά και η άνθηση. Έτσι είναι φυσικό τα παιδιά που γεννιούνται αυτή την περίοδο να παίρνουν όλη αυτή την δύναμη που παράγεται από τον σύμπαν από 19/03-19/04. Κάπου εδώ πρέπει να βρίσκεται και ο λόγος για την αστείρευτη ενέργεια που πλημμυρίζει τα παιδιά της άνοιξης. Είναι ο ίδιος λόγος που τον κάνει να φαίνεται ότι λειτουργεί εγωιστικά ή αυθόρμητα. Ο σπόρος πρέπει να μπορέσει να επιβιώσει και να μεγαλώσει.

Η ψυχή στον Κριό συνειδητοποιεί ότι ‘’Υπάρχει’’ και αρχίζει να ανακαλύπτει το ‘’εγώ’’ της. Η έκφραση και ο τρόπος σας είναι αναγκαστικά ενθουσιώδης, υπέρ κινητικός και δυναμικός.Έχετε μια συγκινητική πίστη στην αόρατη δύναμη του καλού και του θείου δίκιου την οποία θεωρείται ικανή να ικανοποιήσει, με σχεδόν θαυματουργό τρόπο, κάθε επιθυμία ή όποιο τρελό σας όνειρο. Αργότερα στην ζωή σας μπορεί να μετανιώσετε για την άστοχη εμπιστοσύνη που δείξατε, περνώντας όμως προηγουμένως μέσα από αρκετές αρνητικές εμπειρίες.

Όπως σε όλα τα ζώδια ο ήλιος μαρτυρά στο στάδιο που βρίσκεται η συνείδηση και ποιες συγκεκριμένες ικανότητες ή ανάγκες θα αναπτύξει κατά την διάρκεια της ζωής. Η αγάπη είναι ανώτερος στόχος για την εξύψωση της ψυχής, όπου κάθε ζώδιο ισοδυναμεί με συγκεκριμένες αρετές που κατέχει ή που θα πρέπει να γνωρίσει.

Η έμφυτη ανοιξιάτικη ορμή σας είναι ο λόγος που δεν θα συγκρατήσετε τα βιαστικά λόγια και τις γρήγορες πράξεις σας, αγνοώντας κάθε κίνδυνο ή επίπονη συνέπεια. Είστε υπέρ ενεργητικοί και δραστήριοι και δεν θα σας δουν να κάθεστε ούτε μια στιγμή, χωρίς να κάνετε κάτι. Είστε οι εμπνευστές και οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου, οριοθετώντας μεγάλους στόχους που δεν σας ενδιαφέρει πόσο θα σας κουράσουν προκειμένου να τους πετύχετε. Όπως το κριάρι στο κοπάδι τραβάτε μπροστά με τα μάτια χαμηλωμένα και το κεφάλι σκυμμένο, ορμητικοί και ακάθεκτοι. Από τη δυναμική φύση σας γίνεστε ατρόμητοι αγωνιστές της ζωής, ικανοί να παλέψετε σε δύσκολες μάχες, χωρίς πληρωμή, αρκεί να κατακτήσετε το τρόπαιο της νίκης. Προσφέρετε απλόχερα τη βοήθειά σας σε όσους τη χρειάζονται, όμως χρειάζεστε αναγνώριση των προσπαθειών σας. Ένα απλό ευχαριστώ σας είναι αρκετό για να πάρετε την επιβεβαίωση της σωστής έκφρασής σας. Η αχαριστία των άλλων σας πληγώνει και σας εξοργίζει περισσότερο από όλα. Ενθουσιάζεστε πολύ εύκολα με καινούργιες ιδέες, τολμηρά σχέδια και τα άπιαστα όνειρα.

Μαθαίνετε γρήγορα, αλλά απεχθάνεστε τις διαταγές και τις υποδείξεις. Αλλάζετε τακτικά τις εργασίες που θα ασχοληθείτε, είτε γιατί δεν βρίσκετε την ελευθερία που χρειάζεστε, είτε γιατί νομίζετε ότι πλήττετε η ελευθερία σας, είτε γιατί είναι καλύτερα να έχετε μια εργασία όπου θα είστε το αφεντικό. Όταν ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει, τότε θα είστε μεταξύ των πρώτων, αν όχι ο πρώτος. Υπάρχουν στιγμές όπου παρουσιάζεται ένα τελείως εγωιστικό πρόσωπο, σαν το βρέφος που βυζαίνει το δάχτυλό του και είναι κλεισμένο στο κόσμο του, μην μπορώντας να ακούσετε τίποτε και κανένα. Σαν παιδί του ¶ρη είναι φυσικό να γίνεστε αρκετά επιθετικοί, πολεμοχαρείς και δραστικοί. Αν κατανοήσετε αυτή την φύση σας, τότε θα καταλάβετε ότι δεν το κάνετε από κακία, αλλά γιατί η αδρεναλίνη σας είναι λίγο περισσότερο ανεβασμένη από το φυσιολογικό. Δεν αγαπάτε το πρωινό ξύπνημα, αφού είστε ανυπότακτοι στον χρόνο και φτάνετε συνήθως στα ραντεβού σας συχνά αρκετά αργοπορημένοι.

Σαν εραστής, ως αρσενικό ζώδιο θα είστε ένας τέλειος ιππότης, τουλάχιστον στην αρχή, όπου θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσετε το υποψήφιο ταίρι σας. Σας είναι απαραίτητο να θαυμάζετε τον σύντροφό σας και συνήθως τον ανεβάζετε στο υψηλότερο βάθρο της φαντασίας σας. Πιστεύετε εύκολα στα λόγια που σας λέει το αγαπημένο σας πρόσωπο και πληγώνεστε βαθιά όταν ανακαλύψετε ψέματα. Πολύ σύντομα όμως θα ξεχαστείτε με ένα νέο όμορφο παιχνίδι. Δεν θα αργήσετε να κάνετε πρόταση γάμου στο πρόσωπο που θα ερωτευθείτε, αλλά σαν σύζυγος θα είστε λίγο δικτάτορες για τον σύζυγό σας και πολύ φιλελεύθεροι για τον εαυτό σας. Μπορεί να κάνετε περισσότερους από ένα γάμο, γιατί θα παρασύρεστε εύκολα από τον αυθορμητισμό και από τα αισθήματά σας.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται.Ο Κριός έρχεται να διδάξει ένα σημαντικό μάθημα της αγάπης στους γύρω του, πως η αγάπη είναι αθωότητα. Από την άλλη πλευρά όμως έχει να διδαχτεί κάτι εξίσου σημαντικό, πως η αγάπη είναι εμπιστοσύνη. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο είναι ισοδύναμες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε στο συγκεκριμένο αυτό ζώδιο.


Σελήνη - Τα συναισθήματα

Η Σελήνη στη Παρθένο.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας κάνει σεμνούς και ντροπαλούς συναισθηματικά. Είστε επιφυλακτικοί και δεν μπορείτε να εκδηλώσετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Είστε φύση εξυπηρετική, που ξέρει να προσφέρει και να συμπαραστέκεται στους άλλους. Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε, να υπηρετήσετε και να αφιερωθείτε σε μια εργασία. Έχετε μια πολύ καλή μνήμη και ορθή κριτική ικανότητα. Έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα υγείας και υγιεινής. Είστε σε θέση να αναλύετε με τις ώρες και να ασχολείστε με την παραμικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητά σας. Θα μπορούσατε να χαρείτε τη ζωή σας καλύτερα, αν ελαττώνατε τη κριτική τάση σας και μαθαίνατε να ζείτε με τον ατελή κόσμο γύρω σας, χωρίς αυτό να σας πληγώνει.

astrologers

Πλανήτης Ερμής - Ο νους

Ο Ερμής στο Κριό.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση σας χαρίζει ένα έξυπνο, εύστροφο και πρωτοποριακό μυαλό. Είστε αυθόρμητοι, παρορμητικοί και γρήγοροι στις αποφάσεις σας. Έχετε το μυαλό που καταλαβαίνει γρήγορα μια δεδομένη κατάσταση και δρα άμεσα. Αγαπάτε το γράψιμο, το διάβασμα και τις συζητήσεις. Είστε ευμετάβλητοι στις σκέψεις σας και συχνά σας χαρακτηρίζει η έλλειψη συγκέντρωσης και η μη συνέχιση των ιδεών σας. Ασυγκράτητοι ανυπόμονοι και βιαστικοί διανοητικά, μπορεί να κάνετε λάθη και να προκαλείτε προβλήματα λόγω έλλειψης προνοήσεις πριν από κάθε δράση.

astrologers

Πλανήτης Αφροδίτη - Η καρδιά

Η Αφροδίτη στο Κριό

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, σας χαρίζει μια καρδιά αγνή, αυθόρμητη, και παιδική για το παιχνίδι του έρωτα. Είστε παρορμητικοί, αυθόρμητοι και άμεσοι όταν εκφράζετε τα αισθήματά σας. Αναζητάτε τον ιδανικό έρωτα και πιστεύετε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει η μοναδική αδελφή ψυχή σας. Θεωρείται βασικά συστατικά τον δυναμισμό και τη δράση για μια αρμονική σχέση. Επιδιώκετε περισσότερο μια πνευματική επικοινωνία παρά μια καθαρά σωματική σχέση. Έχετε μια καρδιά που θέλει ανεξαρτησία και ελευθερία για να κτυπά αρμονικά μέσα στις σχέσεις της. Μπορεί να δημιουργήσετε πολλούς έρωτες, γάμους ή αισθηματικές σχέσεις στην διάρκεια της ζωής σας, εφόσον είστε ενθουσιώδεις, αλλά και άστατοι. Όσο γρήγορα ερωτεύεστε, άλλο τόσο το ίδιο γρήγορα χωρίζεται. Εξ' αιτίας των βιαστικών αποφάσεων σας μπορεί να κάνετε λάθη και να έχετε τα μπλεξίματα στον έρωτα. Σας αρέσει να κάνετε δώρα και προσφορές στον σύντροφό σας. Ο κεραυνοβόλος έρωτας σας συμβαίνει συχνά και κάθε φορά πιστεύετε ότι είναι ο πραγματικά μοναδικός, μέχρι να διαπιστώσετε λίγο αργότερα ότι το ταίρι σας δεν έχει τελικά τα ιδανικά σας πρότυπα. Οι άνδρες με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση προτιμούν ανεξάρτητες γυναίκες που δεν θα περιορίζουν κάτι από την ελευθερία τους. Οι γυναίκες έλκονται από δυνατούς άνδρες που δεν θα τους κάνουν να πλήττουν. Οι προκλήσεις και οι ανταγωνισμοί είναι κάτι που έλκει γενικά και τα δύο φύλα

astrologers

Πλανήτης Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στο Κριό

Η θέση του Άρη στο ζώδιο όπου κυριαρχεί, δίνει όλα τα χαρακτηριστικά του Κριού στο τρόπο που εκφράζετε τις ορμές και την ενεργητικότητά σας. Είστε άτομο που μπορεί να αναλάβει αποφασιστική δράση, μαχητικό και πρωτοπόρο. Έχετε αστείρευτη ενέργεια και τη δύναμη στο να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο που βρίσκετε μπροστά σας. Η αίσθηση του συναγωνισμού και του ανταγωνισμού σας είναι στη φύση σας και μπορείτε να κάνετε τα καθήκοντά σας κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης ή δυσκολίας. Είστε βιαστικοί και θέλετε να προχωράτε γρήγορα στον επόμενο στόχο, κάτι που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στην ποιότητα της δουλειάς σας. Οι άνδρες έχουν ένα νεανικό στιλ, με έντονο ενθουσιασμό για τις προκλήσεις της ζωής. Στις σχέσεις παρουσιάζετε σαν ιππότης που έρχεται να σώσει τους αδυνάτους. Οι γυναίκες με τον Άρη σε αυτή τη θέση έλκονται από κάπως ανώριμους και επιπόλαιους άνδρες. Αδυναμίες: επιθετικότητα, τόλμη που μπορεί να οδηγήσει στη βία, ή σε ένα ατύχημα, αλλά βεβαίως οδηγεί σε προβλήματα.

Πλανήτης Δίας - Η εξέλιξή σας

Ο Δίας στο Ζυγό

Είστε άτομο ευγενικό, αμερόληπτο, με ανεπτυγμένη την αίσθηση της δικαιοσύνης και του γούστου. Έχετε ανάγκη την έγκριση και την αναγνώριση των άλλων, αλλά προκειμένου να αγαπηθείτε μπορεί να φτάσετε σε υπερβολές. Η διπλωματία, τα πολιτιστικά και τα αισθητικά θέματα μπορεί να αποτελέσουν μέρος της καριέρας σας. Ο έρωτας και οι ερωτικές σχέσεις σας μπορούν να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Κάνετε συμβιβασμούς αλλά δεν συμβιβάζεστε όταν νοιώθετε ότι υπάρχει μια αδικία. Μπορείτε να γίνετε καλός διαιτητής ανάμεσα στους άλλους, επειδή έχετε την ικανότητα να βλέπετε και τις δυο πλευρές ενός θέματος. Η αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας είναι βασικά χαρακτηριστικά σας. Αδυναμίες: Μπορεί να έχετε προβλήματα, διότι μπλέκεστε σε αμφίβολες καταστάσεις από την τάση σας να εμπιστεύεστε αναξιόπιστα άτομα.

astrologers

Πλανήτης Κρόνος - Οι εμπειρίες σας

Ο Κρόνος στο Ζυγό

Διπλωμάτης με ισορροπημένη κρίση, κάνετε τους άλλους να σας εμπιστεύονται. Είστε πολύ έξυπνος αλλά σας λείπει η πρακτικότητα. Προσιτός, συνεργάσιμος, δίκαιος και τρυφερός χωρίς να κάνετε λάθη και να υπερβάλετε. Ασκείτε μία αυστηρή κριτική στον εαυτό σας και τους άλλους και δίνετε μεγάλη σημασία στο τρόπο που αντιδράτε και δουλεύετε για να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο περιβάλλον για τούς άλλους, προλαμβάνοντας έτσι αντιθέσεις και δυσάρεστες εντυπώσεις. Έχετε ευκολία να εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Προβληματίζεστε πως να εκφράσετε την αγάπη σας στους άλλους και γνωρίζετε πως η κοινωνική ηθική πηγάζει από την προσωπική ηθική. Στη συνεργασία με τους άλλους μπορεί να γίνετε συντηρητικός και τυπικός. Όταν όμως αποφασίσετε να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε την εκτίμηση και το σεβασμό τους.

Ο ωροσκόπος σας

Ωροσκόπος στον Ταύρο

Ο ωροσκόπος στον Ταύρο σας χαρίζει όμορφη σωματική διάπλαση, ισχυρή ζωτικότητα και καλή υγεία .Φαίνεστε ήσυχοι, ήρεμοι υπομονετικοί και επίμονοι. Γίνεστε συχνά πεισματάρηδες και δύσκολα αλλάζετε ιδέες τρόπους ή συνήθειες. Παίρνετε αργά αποφάσεις για αυτό πολύ δύσκολα έως ποτέ θα τις αλλάξετε αργότερα. Έχετε αρκετά ανεπτυγμένη κτητικότητα , πρακτικότητα και σταθερότητα. Περιφρουρείτε με σθένος τα υλικά αγαθά και ότι κατέχετε, εφόσον έτσι νιώθετε αυτοδύναμοι και ασφαλείς . Η αισθητική σας είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και σχεδόν μονίμως έχετε μια πολύ προσεγμένη και καλαίσθητη εμφάνιση. Είστε καλλιτεχνική φύση και ιδιαίτερα εκλεκτικοί σε ότι αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις σας, όπως το καλό φαγητό,η μουσική, ένα ωραίο σπίτι και γενικώς στα πράγματα που σας περιβάλλουν.Το ευαίσθητο σημείο σας σε θέματα υγείας είναι ο λαιμός και ο αυχένας σας.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τον γενέθλιο χάρτη σας μπορείτε να τηλεφωνήσετε 24ώρες/24ωρο από κινητό ή από σταθερό τηλέφωνο, με οικονομική χρέωση

0.75/1'  875 876 8130
astrologers

Δες με ακρίβεια το μέλλον σου! astrofree-club Astrofree Club

Γίνε μέλος

Ταξιδέψτε στο μέλλον σας

Γίνε μέλος στην μοναδική υπηρεσία του Astrofree και ταξίδεψε στο μέλλον σου! Δες το δικό σου μέλλον, οnline κάθε λεπτό από το κινητό ή το pc σου, μέσα από τις δικές σου σελίδες!

Υπηρεσίες μέλους

Προσωπικές προβλέψεις

  • Προσωπικές προβλέψεις κάθε λεπτό!
  • Προσωπικές προβλέψεις μιας άλλης ημέρας
  • Προσωπικές προβλέψεις του ερχόμενου 15 δεκαπενθημέρου
  • Προσωπικές προβλέψεις του ερχόμενου 3 τριμήνου
  • Και άλλα πολλά... περισσότερα...

Ωροσκόπια και αστρολογικοί χάρτες

Τα ωροσκόπια και οι αστρολογικοί χάρτες μέσα στο Club γίνονται με πλήρη ακρίβεια. Δηλαδή με βάση την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο της γέννησης.

miriam astrologos miriam astrologos miriam astrologos