English Ellas german

Γενέθλιο ωροσκόπιο & Aστρολογικός Χάρτης

Είστε μοναδικοί και όχι απλά ένα από τα 12 ζώδια

Η Αστρολογία ισχυρίζεται πως κάθε λεπτό γεννιέται και ένας μοναδικός άνθρωπος, έτσι το προσωπικό ωροσκόπιο είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, το οποίο δείχνει την μοναδικότητα του καθενός! Διαβάστε στο ωροσκόπιο όχι μόνο για το ζώδιο σας αλλά όλη την αστρολογική ερμηνεία του χαρακτήρα και του πεπρωμένου σας. Με το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο θα μάθετε καλύτερα τον εαυτό και τους αγαπημένους σας.

Ιωαννης Φύλο Αρσενικό
Moscow, Ρωσία 19/01/1987 23:30 - Ιουλιανή ημέρα 2446815.35
3.00e ST 6.55 Γ.Πλάτος 55.45n Γ.Μήκος 37.36e

Πόσο τυχεροί είστε;

ΠλανήτηςΌψηΠλανήτηςΠόντοι
ΉλιοςΤρίγωνοΣελήνη 6.57 25
ΉλιοςΣύνοδοςΕρμής 4.41 383
ΣελήνηΑντίθεσηΔίας 1.27-353
ΣελήνηΤετράγωνοΚρόνος 4.55 -23
ΣελήνηΤετράγωνοΟυρανός 2.22 -73
ΕρμήςΕξάγωνοΑρης 4.01 83
ΕρμήςΤετράγωνοΠλούτων 5.54 -2
ΕρμήςΤρίγωνοΩροσκόπος 5.16 27
ΑφροδίτηΤρίγωνοΑρης 4.29 86
ΑφροδίτηΣύνοδοςΚρόνος 4.57 222
ΑφροδίτηΕξάγωνοΩροσκόπος 3.14 49
ΑρηςΤετράγωνοΠοσειδών 1.32 -89
ΑρηςΑντίθεσηΩροσκόπος 1.15-155
ΔίαςΤετράγωνοΚρόνος 3.28 -57
ΔίαςΤετράγωνοΟυρανός 3.49 -44
ΚρόνοςΣύνοδοςΟυρανός 7.17 76
ΠοσειδώνΕξάγωνοΠλούτων 3.25 28
ΠοσειδώνΤετράγωνοΩροσκόπος 2.47 -11
  979 -807 172

------ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ xeri

Ο ανωτέρω πίνακας γράφει τις όψεις των πλανητών στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Οι όψεις των πλανητών έχουν δεξιά τους έναν αριθμό ο οποίος αντιπροσωπεύει την δύναμη τους.Το σύνολο των πόντων δείχνει τις αστρολογικές συνθήκες που επικρατούσαν την στιγμή της γέννησής σας.

Η ερμηνεία των πόντων

Οι θέσεις των πλανητών στα ζώδια, στοιχεία και τους οίκους

Ζώδια Οίκοι Μοίρες
ΩροσκόποςΖυγό 9.11
II-2οςΣκορπιός 3.15
III-3οςΤοξότης 4.20
IV-4οςΑιγόκερως12.42
V-5osΥδροχόος19.09
VI-6οςΙχθείς17.37
VII-7οςΚριός 9.11
VIII-8οςΤαύρος 3.15
IX-9οςΔίδυμοι 4.20
ΜεσουράνημαΚαρκίνος12.42
XI-11οςΛέων19.09
XII-12οςΠαρθένος17.37
www.astrofree.com
Powered by Astrofree

Ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου και του αστρολογικού χάρτη

Ιωαννης Φύλο Αρσενικό
Moscow, Ρωσία 19/01/1987 23:30 - Ιουλιανή ημέρα 2446815.35
3.00e ST 6.55 Γ.Πλάτος 55.45n Γ.Μήκος 37.36e

ΗΛΙΟΣ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω

Αρετές: Σύνεση, πειθαρχία, σεβασμός, ωριμότητα, υπομονή. Κακίες: Απαισιοδοξία, μικροψυχία, τσιγκουνιά, υστεροβουλία, ψυχρότητα.

Ποιότητα = Παρορμητική, Στοιχείο = Γη, Ρήμα = Χρησιμοποιώ, Πλανήτης = Κρόνος, Ιδιότητα = Θηλυκό, Χρώμα = Σκ. Πράσινο, Πέτρα = Ρουμπίνι, Σημ. σώματος = Οστά, Βότανο = Κρεμμύδι, Πρόσωπο = Οστεώδες, Χώρα = Ινδία, Πόλη = Οξφόρδη

☼Χαρακτηριστικά συνείδησης

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ μας, δηλαδή την πραγματική συνείδηση μας. Όταν λέμε, τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα. Η θέση του και η επιρροή του ήλιου αντιπροσωπεύουν τα βασικά μας βιώματα και ο ρόλο του είναι καθοριστικός στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας θα παίξει βασικό ρόλο ο οίκος μέσα στον οποίον βρίσκεται ο Ήλιος, εφόσον αυτός δηλώνει την συγκεκριμένη περιοχή της ύλης όπου θα εκδηλώσουμε την φύση μας. Η αυτογνωσία θα έρθει όταν θα ασχοληθείτε με τα θέματα που συνδέονται με τον συγκεκριμένο οίκο.

Ο Αιγόκερως είναι το δέκατο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το τελευταίο από τα ζώδια της γης εκφράζοντας τις αρνητικές θετικών δυνάμεων της Ημέρας. Η πρώτη ήταν αυτή που αισθάνθηκε την πρώτη φορά περνώντας μέσα από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου, και η δεύτερη από τον μεταβλητό Παρθένο και αυτή την φορά στο παρορμητικό στοιχείο του Αιγόκερου. Στην συνείδηση του Αιγόκερου η ψυχή θα είναι βέβαιη για τις ικανότητές της, αλλά δεν αποζητά την δημόσια αναγνώριση, εφόσον αναγνωρίζει ότι η αρμονία πηγάζει από ΄΄μέσα΄΄. Γνωρίζει ότι ο άκρατος ενθουσιασμός δεν συγκρίνεται με την πείρα. Τώρα βλέπει τα πράγματα με την ΄΄Κρόνια΄΄ σοφία του και δεν παρασύρετε από τον συναισθηματισμό του.

Ο Κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος, ο γίγαντας του πλανητικού μας συστήματος και η πανίσχυρη επιρροή του σας δίνει ισχυρή και σοβαρή φύση σας. Ως Κρόνιοι είστε ώριμοι, σοβαροί και ορθολογιστές. Γνωρίζετε ενστικτωδώς τι θα πει " παν μέτρο άριστον " και θα το τηρήσετε. Η πειθαρχία, η τάξη και η οικονομία είναι έμφυτα στοιχεία στον Κρόνιο χαρακτήρα σας. Είστε ο τύπος που πολύ δύσκολα θα τον παρασύρουν τα πάθη της ζωής. Με την εμπειρία σας ξέρετε πως θα χρησιμοποιήσετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, όταν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο κλειστός και σεμνός χαρακτήρας σας καταλαβαίνει ότι οι επιδείξεις ισχύος και προβολής δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση. Παρόλα αυτά η συνείδηση σας νιώθει μέσα σας την ματαιότητα της ύλης και συχνά μελαγχολεί ή και καταθλίβετε.

Η οικογένεια και οι παραδόσεις είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες στην ζωή ενός Αιγόκερου. Πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια είναι τα βασικά σας πιστεύω. Οι αρχές και οι νόμοι δημιουργήθηκαν στα δικά σας μάτια, για την τάξη, την ισορροπία και την υπεράσπιση των αδυνάτων. Και αυτό είναι κάτι που ξέρετε να εκτιμάτε και να σέβεστε από πολύ μικροί. Κάτω από τον σοβαρό σας ύφος κρύβετε μια αρκετά ευαίσθητη ψυχή, που θα συγκινηθεί στο άκουσμα μιας θλιβερής ιστορίας και θα βοηθήσει όσο μπορεί τον ανήμπορο συνάνθρωπό της. Πολλές φορές γίνεστε υπερβολικά πεισματάρηδες στις αποφάσεις ή στις απόψεις σας και είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να σας τις αλλάξει κάποιος.

Στον γάμο, θα εξετάσετε πολύ προσεκτικά το κύρος της οικογένειας και τις ρίζες του υποψήφιου συζύγου πριν αποφασίσετε να ενώσετε την ζωή σας μαζί του. Μετά τον γάμο θα τηρείτε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας άψογα και θα απαιτείται την ίδια σοβαρότητα και από τον σύντροφό σας.Οι τέχνες, όπως η μουσική, η ζωγραφική, η ποίηση αλλά και η θρησκεία, θα γίνουν ο δρόμος για τις υπαρξιακές του αναζητήσεις.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Στην μύηση της αγάπης, η ψυχή έρχεται στο δέκατο αυτό ζώδιο για να διδάξει ότι η αγάπη είναι σοφία και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι αυταπάρνηση. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε σε αυτό ζώδιο.

Ο Ήλιος στον 4ο οίκο

Ο ήλιος στον 4ο οίκο σας ενεργοποιεί σε ότι αφορά την πατρίδα, την οικογένεια και το σπίτι σας. Η εργασία, οι ασχολίες και τα ενδιαφέροντα σας επικεντρώνονται στο άμεσο οικείο περιβάλλον σας, στην οικογενειακή ιδιοκτησία ή επιχείρηση. Δημιουργείτε επίσης ισχυρούς δεσμούς αφοσίωσης και πίστης με την χώρα σας και πιθανόν να εργαστείτε για τα εθνικά συμφέροντα της. Για να επιτύχετε επαγγελματικά έχετε ανάγκη από μια ασφαλή βάση και το σπίτι ή οικογένεια σας είναι μια σημαντική κινητήρια δύναμη για σας. Είστε έτοιμοι πάντα και πρόθυμοι να υπερασπιστείτε δυναμικά και να κυριαρχήσετε σε ότι και όποιον επιβουλεύεται την ασφάλεια ή την σιγουριά σας.


ΣΕΛΗΝΗ = ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η Σελήνη στη Παρθένο.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας κάνει σεμνούς και ντροπαλούς συναισθηματικά. Είστε επιφυλακτικοί και δεν μπορείτε να εκδηλώσετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Είστε φύση εξυπηρετική, που ξέρει να προσφέρει και να συμπαραστέκεται στους άλλους. Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε, να υπηρετήσετε και να αφιερωθείτε σε μια εργασία. Έχετε μια πολύ καλή μνήμη και ορθή κριτική ικανότητα. Έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα υγείας και υγιεινής. Είστε σε θέση να αναλύετε με τις ώρες και να ασχολείστε με την παραμικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητά σας. Θα μπορούσατε να χαρείτε τη ζωή σας καλύτερα, αν ελαττώνατε τη κριτική τάση σας και μαθαίνατε να ζείτε με τον ατελή κόσμο γύρω σας, χωρίς αυτό να σας πληγώνει.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ= ΝΟΥΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση χαρακτηρίζει ένα μυαλό ευφυές, εφευρετικό, διανοούμενο και εξαιρετικά δημιουργικό. Έχετε αντικειμενική, αμερόληπτη και σωστή κρίση. Οι ιδέες σας είναι πρωτοποριακές, πρωτότυπες, και έχουν μια γεύση από το μακρινό μέλλον. Έχετε τον τρόπο να πραγματοποιείται τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας. Η τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά μέσα μπορεί να σας απορροφήσουν σε μεγάλο βαθμό, σε σημείο μάλιστα να σας απομονώσουν. Αναζητάτε σχεδόν με μανία τις πληροφορίες και ανησυχείτε πως ποτέ δεν έχετε αρκετές. Η ανθρωπότητα και οι φίλοι είναι οι τομείς που ακονίζετε τον κοφτερό μυαλό σας και σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ = ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η Αφροδίτη στο Τοξότη

Μια ανοιχτή καρδιά, παιχνιδιάρα, φιλελεύθερη, που αναζητά πνευματικά ερεθίσματα για να χτυπήσει. Έλκετε από άτομα διαφορετικού πολιτισμού ή κουλτούρας, αλλοδαπούς. Μπορεί να βρει την αγάπη ή τον γάμο στο εξωτερικό. Έχει προβλήματα με την οικογένεια ή με την κοινωνία στην οποία ζει. Έτσι ψάχνει την αγάπη, μακριά από τον οικογενειακό κύκλο ή από τη χώρα της. Αναζητά ένα σύντροφο που μπορεί να προκαλεί τα πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντά της. Οι άντρες με την Αφροδίτη σε αυτήν τη θέση θέλουν ένα σύντροφο κοσμοπολίτη, ευφυή και απελευθερωμένο. Οι γυναίκες θεωρούν σημαντική την προσωπική ελευθερία τους για να διατηρήσουν μια σχέση. Και τα δύο φύλα λατρεύουν το φλερτ, κάτι που μπορεί να τους σε έναν σημαντικό αριθμό ερωτικών σχέσεων στην ζωή τους.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ= ΟΡΜΕΣ

Ο Άρης στο Κριό

Η θέση του Άρη στο ζώδιο όπου κυριαρχεί, δίνει όλα τα χαρακτηριστικά του Κριού στο τρόπο που εκφράζετε τις ορμές και την ενεργητικότητά σας. Είστε άτομο που μπορεί να αναλάβει αποφασιστική δράση, μαχητικό και πρωτοπόρο. Έχετε αστείρευτη ενέργεια και τη δύναμη στο να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο που βρίσκετε μπροστά σας. Η αίσθηση του συναγωνισμού και του ανταγωνισμού σας είναι στη φύση σας και μπορείτε να κάνετε τα καθήκοντά σας κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης ή δυσκολίας. Είστε βιαστικοί και θέλετε να προχωράτε γρήγορα στον επόμενο στόχο, κάτι που μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στην ποιότητα της δουλειάς σας. Οι άνδρες έχουν ένα νεανικό στιλ, με έντονο ενθουσιασμό για τις προκλήσεις της ζωής. Στις σχέσεις παρουσιάζετε σαν ιππότης που έρχεται να σώσει τους αδυνάτους. Οι γυναίκες με τον Άρη σε αυτή τη θέση έλκονται από κάπως ανώριμους και επιπόλαιους άνδρες. Αδυναμίες: επιθετικότητα, τόλμη που μπορεί να οδηγήσει στη βία, ή σε ένα ατύχημα, αλλά βεβαίως οδηγεί σε προβλήματα.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ= ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο Δίας στους Ιχθείς

Είστε άτομο ευαίσθητο, συμπονετικό και άμεσα επηρεαζόμενο από τις εξωτερικές επιδράσεις του περιβάλλοντος σας. Αν ο Δίας είναι θετικός (δέχεται θετικές όψεις) είστε ψυχικά συγκροτημένοι και ισορροπημένοι. Την αρμονία αυτή μπορείτε να την εκφράσετε δημιουργικά μέσα από τη τέχνη, τον αποκρυφισμό και με τη συμπαράσταση ή τη φροντίδα αδύναμων ή περιθωριακών ανθρώπων. Η θέση του αυτή σας κάνει ονειροπόλους και με αστείρευτη φαντασία .Η ικανότητά σας αυτή να οραματίζεστε μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, ειδικά αν την προσαρμόσετε σε συγκεκριμένα σχέδια ή στόχους. Έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση, ενώ νιώθετε ιδιαίτερη έλξη σε ψυχικά ή μυστικιστικά θέματα. Αδυναμίες: Αν ο Δίας είναι αρνητικός (δέχεται θετικές όψεις):ψυχικά αδύνατοι, φυγόπονοι, παραδομένοι στις ψευδαισθήσεις, επιρρεπείς στα ναρκωτικά, τα ψυχοφάρμακα ή το αλκοόλ.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ= ΧΡΟΝΟΣ=ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ο Κρόνος στο Τοξότη

Είστε επίμονος, ηθικός, τίμιος, διαλλακτικός, γενναιόδωρος με έντονο συναίσθημα της ευθύνης, δημοφιλής, φιλοσοφικός, θαρραλέος και ανεξάρτητος. Γίνεστε καλός δάσκαλος με επιστημονικές και διοικητικές ικανότητες. Έχετε τη τάση να είστε απαισιόδοξοι για το μέλλον. Ο εσωτερικός σας φόβος μήπως και ‘υποχωρήσετε’ στη ρουτίνα και το κατεστημένο μπορεί να σας απομονώσει ψυχικά από το περιβάλλον σας. Ο ρόλος μέσα στη κοινωνία αποτελεί πρωταρχική μέλημα σας ενώ η επαγγελματική σας άνοδος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη από το αν θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τους εσωτερικούς σας φόβους. Πρέπει να ξεπεράσετε την ανασφάλεια σας όσον αφορά την πνευματική σας δύναμη.

Ο ωροσκόπος σας

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τον γενέθλιο χάρτη σας μπορείτε να τηλεφωνήσετε 24ώρες/24ωρο από κινητό ή από σταθερό τηλέφωνο, με οικονομική χρέωση

0.75/1'  875 876 8130

Δες με ακρίβεια το μέλλον σου! astrofree-club Astrofree Club

Γίνε μέλος

Ταξιδέψτε στο μέλλον σας

Γίνε μέλος στην μοναδική υπηρεσία του Astrofree και ταξίδεψε στο μέλλον σου! Δες το δικό σου μέλλον, οnline κάθε λεπτό από το κινητό ή το pc σου, μέσα από τις δικές σου σελίδες!

Υπηρεσίες μέλους

Προσωπικές προβλέψεις

  • Προσωπικές προβλέψεις κάθε λεπτό!
  • Προσωπικές προβλέψεις μιας άλλης ημέρας
  • Προσωπικές προβλέψεις του ερχόμενου 15 δεκαπενθημέρου
  • Προσωπικές προβλέψεις του ερχόμενου 3 τριμήνου
  • Και άλλα πολλά... περισσότερα...

Ωροσκόπια και αστρολογικοί χάρτες

Τα ωροσκόπια και οι αστρολογικοί χάρτες μέσα στο Club γίνονται με πλήρη ακρίβεια. Δηλαδή με βάση την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο της γέννησης.