English Ellas german

Γενέθλιο ωροσκόπιο & Aστρολογικός Χάρτης

Είστε μοναδικοί και όχι απλά ένα από τα 12 ζώδια

Η Αστρολογία ισχυρίζεται πως κάθε λεπτό γεννιέται και ένας μοναδικός άνθρωπος, έτσι το προσωπικό ωροσκόπιο είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, το οποίο δείχνει την μοναδικότητα του καθενός! Διαβάστε στο ωροσκόπιο όχι μόνο για το ζώδιο σας αλλά όλη την αστρολογική ερμηνεία του χαρακτήρα και του πεπρωμένου σας. Με το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο θα μάθετε καλύτερα τον εαυτό και τους αγαπημένους σας.

x Φύλο Θηλυκό
Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα 27/04/1988 10:15 - Ιουλιανή ημέρα 2447278.80
3.00e ST 23.20 Γ.Πλάτος 40.52n Γ.Μήκος 25.45e

Πόσο τυχεροί είστε;

ΠλανήτηςΌψηΠλανήτηςΠόντοι
ΉλιοςΤρίγωνοΣελήνη 6.34 34
ΉλιοςΣύνοδοςΕρμής 7.43 164
ΉλιοςΣύνοδοςΔίας 4.05 355
ΉλιοςΤρίγωνοΚρόνος 4.55 81
ΉλιοςΤρίγωνοΟυρανός 6.25 26
ΉλιοςΤρίγωνοΠοσειδών 2.53 77
ΉλιοςΑντίθεσηΠλούτων 4.04-181
ΉλιοςΕξάγωνοΩροσκόπος 3.23 65
ΣελήνηΤρίγωνοΕρμής 1.09 145
ΣελήνηΤρίγωνοΔίας 2.29 97
ΣελήνηΤρίγωνοΠοσειδών 3.41 59
ΣελήνηΕξάγωνοΠλούτων 2.30 150
ΣελήνηΕξάγωνοΩροσκόπος 3.11 66
ΕρμήςΤετράγωνοΑρης 1.19-109
ΕρμήςΣύνοδοςΔίας 3.38 331
ΕρμήςΤρίγωνοΠοσειδών 4.50 40
ΕρμήςΑντίθεσηΠλούτων 3.40-160
ΕρμήςΕξάγωνοΩροσκόπος 4.20 21
ΑφροδίτηΤρίγωνοΑρης 6.40 22
ΑρηςΤετράγωνοΔίας 2.19 -68
ΑρηςΤετράγωνοΠλούτων 2.20 -64
ΔίαςΤρίγωνοΠοσειδών 1.12 60
ΔίαςΑντίθεσηΠλούτων 0.01-180
ΔίαςΕξάγωνοΩροσκόπος 0.42 86
ΚρόνοςΣύνοδοςΟυρανός 1.30 357
ΚρόνοςΣύνοδοςΠοσειδών 7.48 79
ΚρόνοςΑντίθεσηΩροσκόπος 8.18 -9
ΟυρανόςΣύνοδοςΠοσειδών 9.18 14
ΠοσειδώνΕξάγωνοΠλούτων 1.10 69
ΠοσειδώνΑντίθεσηΩροσκόπος 0.30 -38
ΠλούτωνΤρίγωνοΩροσκόπος 0.41 14
  2412 -809 1603

------ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ xeri

Ο ανωτέρω πίνακας γράφει τις όψεις των πλανητών στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Οι όψεις των πλανητών έχουν δεξιά τους έναν αριθμό ο οποίος αντιπροσωπεύει την δύναμη τους.Το σύνολο των πόντων δείχνει τις αστρολογικές συνθήκες που επικρατούσαν την στιγμή της γέννησής σας.

Η ερμηνεία των πόντων

Οι θέσεις των πλανητών στα ζώδια, στοιχεία και τους οίκους

Ζώδια Οίκοι Μοίρες
ΩροσκόποςΚαρκίνος10.38
II-2οςΛέων 0.08
III-3οςΛέων21.51
IV-4οςΠαρθένος19.07
V-5osΖυγό24.36
VI-6οςΤοξότης 4.58
VII-7οςΑιγόκερως10.38
VIII-8οςΥδροχόος 0.08
IX-9οςΥδροχόος21.51
ΜεσουράνημαΙχθείς19.07
XI-11οςΚριός24.36
XII-12οςΔίδυμοι 4.58
www.astrofree.com
Powered by Astrofree

Ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου και του αστρολογικού χάρτη

x Φύλο Θηλυκό
Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα 27/04/1988 10:15 - Ιουλιανή ημέρα 2447278.80
3.00e ST 23.20 Γ.Πλάτος 40.52n Γ.Μήκος 25.45e

ΗΛΙΟΣ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ

O Ήλιος στο Ταύρο

Αρετές: Υπομονή, επιμονή, τρυφερότητα, στοργή, αντοχή, εκλεκτικότητα, φιλότιμο. Αδυναμίες: Πείσμα, ξεροκεφαλιά, μνησικακία, βραδυκινησία.

Ποιότητα = Σταθερή,Στοιχείο = Γη, Πλανήτης = Αφροδίτη, Ρήμα = Έχω,Ιδιότητα = Θηλυκό, Χρώμα = Ροζ,Πέτρα = Ζαφείρι, Σ. σώματος = Λαιμός, Βότανο = Κάρδαμο, Πρόσωπο = Τετράγωνο, Χώρα = Ιρλανδία, Πόλης = Λονδίνο

☼ Χαρακτηριστικά συνείδησης

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ την πραγματική συνείδηση. Όταν λέμε, τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Η θέση του ήλιου και η επιρροή του αντιπροσωπεύουν τα βασικά βιώματα μας και τον ρόλο του στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας.

Στην δυτική αστρολογία ο Κριός θεωρείται το "πρώτο" ζώδιο του Ζωδιακού κύκλου και όλα τα υπόλοιπα ζώδια αρχίζουν να μετριούνται με αυτόν σαν αφετηρία. Η δεύτερη αναπτυσσόμενη εμπειρία της ψυχής είναι η επίγνωση του άντρα ή της γυναίκας στο πρώτο στοιχείο της γης, τον Ταύρο, εκφράζοντας τις θετικές θηλυκές δυνάμεις της νύχτας. Ο ήλιος στον Ταύρο δείχνει το νήπιο του ζωδιακού κύκλου, το οποίο ανακαλύπτει για πρώτη φορά τις πέντε αισθήσεις, μετά την βρεφική εμπειρία του στον Κριό. Τώρα μπορεί να αναγνωρίσει αυτά που μπορεί να πιάσει, να δει, να μυρίσει, να ακούσει και να γευτεί. Συμβολικά ως νήπιο βρίσκει την ευτυχία μέσα στην οικογένεια και σε ότι του είναι οικείο και όχι με άγνωστο κόσμο και ξένα περιβάλλοντα γι αυτόν. Μέσα από αυτή την εμπειρία η ψυχή ανακαλύπτει τις αισθήσεις και παίρνει χαρά μαθαίνοντας να τις χρησιμοποιεί. Πιστεύει και ακολουθεί μόνο τα απτά και πρακτικά δεδομένα. Η ασφάλεια, η σιγουριά και η σταθερότητα είναι αυτά που θα διδαχθεί στην διάρκεια της ζωή του.Το δεύτερο ζώδιο του κύκλου είναι όμορφο και αισθησιακό εφόσον κυβερνάται από τον πλανήτη της αρμονίας, την Αφροδίτη. Η θηλυκή φύση του κυρίαρχου πλανήτη σας, κάνει να φαίνεστε πιο παθητικοί και δεκτικοί όταν εκφράζεστε. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης γι αυτό συνδέεται με την γονιμότητα και την παραγωγή. Αν υπάρχουν αρνητικές όψεις του ήλιου τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στειρότητας ή δυσκολίες στην αναπαραγωγή. Ως Ταύρος δεν ξεφεύγετε εύκολα από το πρόγραμμα και από την πορεία σας. Η διατήρηση των πραγμάτων που κατέχετε και η απροθυμία να κάνετε αλλαγές για μεγάλες περιόδους είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σας. Οι άνθρωποι με έντονα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου έχουν την τάση να είναι υλιστές και να τελματώνουν συχνά μέσα σε μια ρουτίνα. Όταν μάθετε να αποκόβεστε περιοδικά από αυτά που σας δένουν, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αντίληψη της ζωής.

Όταν καθορίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πράγματα, τα κατέχετε και χτίζετε συνήθως ένα τοίχο προστασίας και ασφάλειας γύρω τους. Οι ρυθμοί σας είναι αργοί και θέλετε αρκετό χρόνο για να κάνετε κάτι, ενώ δυσκολεύεστε αρκετά μέχρι να καταλήξετε σε μια απόφαση. Αφού εξετάσετε όλες τις πλευρές ενός ζητήματος μετά από μακροχρόνια διεργασία, τότε δεν θα αλλάξετε τις αποφάσεις σας με τίποτε και για κανέναν λόγο. Έχετε πολύ συγκεκριμένες ιδέες και αρχές και σπάνια επηρεάζεστε από άλλους. Προτιμάτε να αφομοιώνετε πλήρως μια ιδέα και ανταποκρίνεστε στις καταστάσεις με μια τελείως πρακτική στάση. Όταν οι αγαπημένοι σας επιθυμούν μια αλλαγή, αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλο άγχος και μερικές φορές ίσως και πανικό. Οι αισθήσεις σας είναι πολύ ανεπτυγμένες και αυτός είναι ο λόγος, που θέλετε να γεύεστε τα πιο νόστιμα φαγητά (καλοφαγάς), να βλέπετε ένα όμορφο σπίτι, να αγγίζετε απαλά, βελούδινα ή μεταξωτά υφάσματα, να μυρίζετε ωραίες μυρωδιές, να ακούτε ποιοτική μουσική. Οι ανεπτυγμένες αισθήσεις και η υποκριτική ικανότητά σας ίσως είναι η αιτία που γίνεστε συχνά από τους πρώτους μέσα στον κατάλογο των καλλιτεχνών.

Τα υλικά αγαθά παίζουν μεγάλο ρόλο για εσάς και θα παλέψετε σκληρά μέχρι να δημιουργήσετε τα δικά σας αποκτήματα, χρησιμοποιώντας την εργατικότητα, την υπομονή και την επιμονή σας, εκτός αν ο ήλιος σας είναι χτυπημένος από αρνητικές όψεις. Ύστερα από μια χειρωνακτική ή οικονομικού περιεχομένου εργασία θα προτιμήσετε τον ήσυχο καναπέ του σπιτιού σας, απολαμβάνοντας μια ήρεμη και σπιτική ζωή. Το φιλότιμο είναι μια έννοια που σας ταιριάζει απόλυτα, εφόσον μπορεί εύκολα κανείς να σας παρασύρει να τον βοηθήσετε. Η υπομονή είναι επίσης ένα από κυριότερα χαρακτηριστικά σας και θα αντέξετε πολλά μέχρι να την εξαντλήσετε. Όταν όμως ανάψει το κόκκινο λαμπάκι της αντοχής σας, τότε καλύτερα να εξαφανιστούν οι γύρω σας, γιατί θα δουν έναν πραγματικό αβυσσαλέο ταύρο. Αργείτε πολύ να πάρετε μια απόφαση και στα ερωτικά σας, γι' αυτό είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο, να αλλάξετε την σχέση σας. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα πρέπει να σας αποδείξει έμπρακτα και για πολλά χρόνια ότι ανήκει μόνο σε σας και είναι αποκλειστικά μαζί σας. Αν το ταίρι σας εφοδιαστεί με πολύ υπομονή μέχρι να αποφασίσετε να παντρευτείτε, τότε θα δει πως άξιζε τον κόπο. Είστε ένας από τους πιο πιστούς, σταθερούς και τρυφερούς σπιτόγατους, που θα μοιραστεί μαζί με τον σύντροφό του, όλες τις ανέσεις που εξασφάλισε για τον εαυτό του. Είναι γραφτό να αντιλαμβάνεστε τη φύση της αγάπης και παρόλα αυτά να αναπτύσσετε μια μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα όταν έρχεστε αντιμέτωποι με το κέρδος ή την απώλεια.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται.Η ενσάρκωση της ψυχής στο δεύτερο αυτό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έρχεται να διδάξει πως η αγάπη είναι υπομονή και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι η δύναμη της συγχώρεσης. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε στο γήινο αυτό ζώδιο.


ΣΕΛΗΝΗ = ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η Σελήνη στη Παρθένο.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας κάνει σεμνούς και ντροπαλούς συναισθηματικά. Είστε επιφυλακτικοί και δεν μπορείτε να εκδηλώσετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Είστε φύση εξυπηρετική, που ξέρει να προσφέρει και να συμπαραστέκεται στους άλλους. Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε, να υπηρετήσετε και να αφιερωθείτε σε μια εργασία. Έχετε μια πολύ καλή μνήμη και ορθή κριτική ικανότητα. Έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα υγείας και υγιεινής. Είστε σε θέση να αναλύετε με τις ώρες και να ασχολείστε με την παραμικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητά σας. Θα μπορούσατε να χαρείτε τη ζωή σας καλύτερα, αν ελαττώνατε τη κριτική τάση σας και μαθαίνατε να ζείτε με τον ατελή κόσμο γύρω σας, χωρίς αυτό να σας πληγώνει.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ= ΝΟΥΣ

Ο Ερμής στο Ταύρο

Ο Ερμής σε αυτή την θέση σας χαρίζει ένα μυαλό που μένει πιστό στις ιδέες του. Είναι επίμονο και αρκετά πρακτικό. Σκέφτεστε πολύ πριν πάρετε αποφάσεις, γιατί θέλετε να βασίζονται στην σωστή κρίση. Όταν κάνετε τις επιλογές σας, θα είστε σταθεροί σε αυτές και ανεπηρέαστοι από τις απόψεις των άλλων. Συνήθως συμπαθείτε ή αντιπαθείτε κάποιον από την πρώτη στιγμή που τον συναντάτε, βασιζόμενοι στον αλάνθαστο ένστικτό σας. Η αισθητική και η τέχνη διεγείρουν τον νου σας και ανοίγουν τα κανάλια της επικοινωνίας για σας. Αν υπάρχουν αρνητικές όψεις, θα πρέπει να δουλέψετε πάνω στο πείσμα και στην ξεροκεφαλιά.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ = ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας χαρίζει μια άστατη καρδιά, που μια μόνο σχέση θα είναι πολύ δύσκολο να την ικανοποιήσει. Σας αρέσει να έχετε ελευθερία κινήσεων, να ερωτοτροπείτε σε πολλά ταμπλό και να του έρωτα. Η πνευματική διέγερση, η καλή επικοινωνία και η ευφυΐα θα είναι απαραίτητα συστατικά στους δεσμούς σας. Θα κάνετε πολλές και ασταθείς σχέσεις αγάπης, καθώς σας αρέσουν τα διαφορετικά παιχνίδια στον έρωτα. Σαν νεαροί μπορεί να περάσετε από μια σειρά θαυμαστών-τριών και ακόμη όταν μεγαλώσετε αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας δίνει πολλές μικρές σχέσεις που μπορεί να λειτουργούν ταυτόχρονα. Δυο έρωτες στη ζωή σας, ή το ενδεχόμενο δυο δεσμών μπορεί να συμβεί συχνά, και θα έχετε δυσκολία να κάνετε μια επιλογή. Έτσι είναι φυσικό να προκύπτουν μπλεξίματα και προβλήματα, αν δεν προσέξετε. Διασκεδάζετε και σας αρέσουν πολύ οι νέες και περίεργες γνωριμίες. Μέσα από την έντονη κοινωνική ζωή σας ή από τα ταξίδια μπορεί να γνωρίσετε το εταίρο ήμισύ σας.Θα είσαστε εξαιρετικά δημοφιλείς με το αντίθετο φύλλο, αν και υπάρχει ο κίνδυνος από ζηλοτυπίες. Μπορεί να δημιουργήσετε σχέσεις ή και να κάνετε ένα γάμο μέσω αλληλογραφίας, τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου. Οι συγγενείς μπορεί να επηρεάσουν κατά κάποιον τρόπο τις ερωτικές σας υποθέσεις, και να εξασκήσουν αρκετή επιρροή στο θέμα του γάμου σας.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ= ΟΡΜΕΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο

Είστε άτομο που οι ενέργειές του χαρακτηρίζονται από οραματισμό, αλτρουισμό και εφευρετικότητα. Εμπνέεστε από τα κοινωνικά και οικουμενικά ζητήματα. Έχετε ταλέντο στις πολιτικές ή κοινωνικές δραστηριότητες και ότι είναι σχετικό με τη νέα Εποχή και τη τεχνολογία. Συχνά γίνεστε προκλητικοί ή αντιδραστικοί με τους άλλους, ενώ απεχθάνεστε τις υποδείξεις τους. Τα καταφέρνετε πολύ καλά στη συναναστροφή με άτομα με ειδικές ανάγκες ή με ανθρώπους από ξένο περιβάλλον. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση προτιμούν γυναίκες με τις οποίες έχουν αρχικά μια φιλική σχέση και πνευματική επαφή. Συχνά θέτουν τους φίλους τους και τις κοινωνικές ασχολίες τους, πάνω από το γάμο ή την ερωτική σχέση τους. Οι γυναίκες με τον Άρη σε αυτή τη θέση, προτιμούν παράξενους ή ασυνήθιστους τύπους ανδρών. Και τα δύο φύλα περνούν από αλλαγές και απρόβλεπτες καταστάσεις στις ερωτικές σχέσεις τους.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ= ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο Δίας στο Ταύρο

Είστε άτομο που αγαπά την ησυχία και τη βολή. Αντιπαθείτε το άγχος και ξέρετε πολύ καλά πως να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την υλική σας πρόοδο. Ζητάτε δύναμη και ασφάλεια και όταν αυτά απειλούνται μπορεί να γίνετε φανατικός. Πετυχαίνετε την ανάπτυξη μέσα από τις υλικές αξίες και ξέρετε πως θα φτάσετε στην υλική πρόοδο. Επιδιώκεται την ασφάλεια, την ηρεμία και την άνεση σας και σπάνια θα ρισκάρετε. Ο κόσμος των επιχειρήσεων είναι για σας εύκολη υπόθεση και η πεποίθησή σας - ότι το χρήμα φέρνει χρήμα, σας εξασφαλίζει πλούτο και ευημερία στη ζωή σας. Έχετε δυνατό ένστικτό σε θέματα οικονομικά και ξέρετε πότε να προχωρήσετε και πότε να σταματήσετε. Αδυναμίες: μισαλλοδοξία, φανατισμός, συντηρητισμός.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ= ΧΡΟΝΟΣ=ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω

Είστε φιλόδοξος, υπομονετικός και πειθαρχημένος. Ο Κρόνος στη θέση αυτή σας παροτρύνει να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις για την ηθική και υλική σας καταξίωση στη κοινωνία. Φιλοδοξείτε να φτάσετε στη κορυφή και εργάζεσθε γι’ αυτό. Σπάνια δεν διακρίνεστε. Γίνεστε καλός διευθυντής, οικονομολόγος, επιστήμονας και μαθηματικός. Διαθέτετε άριστες οργανωτικές ικανότητες και θυσιάζετε την ευχαρίστηση στην ιδιωτική σας ζωή για τη καριέρα σας. Πολλές φορές υποφέρετε από συναισθήματα μοναξιάς, και καταπίεσης.

Ο ωροσκόπος σας

Ωροσκόπος στον Καρκίνο

Το ζώδιο του Καρκίνου βρισκόταν στην ανατολή του ωροσκοπίου σας όταν γεννηθήκατε, φαινόμενο που σας κάνει να φαίνεστε σαν Καρκίνος ακόμη και αν ο ήλιος ήταν σε άλλο ζώδιο. Ο Καρκίνος σαν ωροσκόπος σας κάνει να συμπεριφέρεστε χαμηλόφωνα και σεμνά, ενώ δείχνετε στους άλλους ένα πρόσωπο ήρεμο αλλά και εσωστρεφές. Φαίνεστε, ακόμη και αν δεν είστε εσωτερικά, υπερευαίσθητοι, εύθικτοι, παράξενοι και παραπονιάρηδες, δύσπιστοι και απαιτητικοί όταν το περιβάλλον σας δημιουργεί ανασφάλεια. Έχετε ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και σας αρέσει να παίζετε και να διασκεδάζετε τους άλλους, ειδικά όταν αισθάνεστε ότι είστε σε οικείο περιβάλλον. Το παρελθόν και οι παλιές συνήθειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ γίνεστε συχνά μοναχικοί, σπιτόγατοι, προσκολλημένοι στην οικογένεια και ειδικά στη μαμά σας. Ακολουθείτε και απασχολήστε συνήθως με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, είστε εργατικοί και με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της οικονομίας. Τα χρήματα και τα ακίνητα είναι για σας σημαντική υπόθεση και έχετε ένα δικό σας τρόπο να τα εξασφαλίζετε από πολύ νωρίς στην πορεία της ζωής σας. Το ευαίσθητο σημείο σας σε θέματα υγείας είναι το στομάχι σας.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τον γενέθλιο χάρτη σας μπορείτε να τηλεφωνήσετε 24ώρες/24ωρο από κινητό ή από σταθερό τηλέφωνο, με οικονομική χρέωση

0.75/1'  875 876 8130

Δες με ακρίβεια το μέλλον σου! astrofree-club Astrofree Club

Γίνε μέλος

Ταξιδέψτε στο μέλλον σας

Γίνε μέλος στην μοναδική υπηρεσία του Astrofree και ταξίδεψε στο μέλλον σου! Δες το δικό σου μέλλον, οnline κάθε λεπτό από το κινητό ή το pc σου, μέσα από τις δικές σου σελίδες!

Υπηρεσίες μέλους

Προσωπικές προβλέψεις

  • Προσωπικές προβλέψεις κάθε λεπτό!
  • Προσωπικές προβλέψεις μιας άλλης ημέρας
  • Προσωπικές προβλέψεις του ερχόμενου 15 δεκαπενθημέρου
  • Προσωπικές προβλέψεις του ερχόμενου 3 τριμήνου
  • Και άλλα πολλά... περισσότερα...

Ωροσκόπια και αστρολογικοί χάρτες

Τα ωροσκόπια και οι αστρολογικοί χάρτες μέσα στο Club γίνονται με πλήρη ακρίβεια. Δηλαδή με βάση την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο της γέννησης.