English Ellas german

Γενέθλιο ωροσκόπιο & Aστρολογικός Χάρτης

Είστε μοναδικοί και όχι απλά ένα από τα 12 ζώδια

Η Αστρολογία ισχυρίζεται πως κάθε λεπτό γεννιέται και ένας μοναδικός άνθρωπος, έτσι το προσωπικό ωροσκόπιο είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, το οποίο δείχνει την μοναδικότητα του καθενός! Διαβάστε στο ωροσκόπιο όχι μόνο για το ζώδιο σας αλλά όλη την αστρολογική ερμηνεία του χαρακτήρα και του πεπρωμένου σας. Με το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο θα μάθετε καλύτερα τον εαυτό και τους αγαπημένους σας.

Φύλο Αρσενικό
Athens, Ελλάδα 08/02/2009 07:00 - Ιουλιανή ημέρα 2454870.71
2.00e ST 15.49 Γ.Πλάτος 37.58n Γ.Μήκος 23.46e

Πόσο τυχεροί είστε;

ΠλανήτηςΌψηΠλανήτηςΠόντοι
ΉλιοςΣύνοδοςΠοσειδών 4.14 194
ΣελήνηΑντίθεσηΕρμής 5.51-119
ΣελήνηΤρίγωνοΑφροδίτη 3.49 59
ΣελήνηΑντίθεσηΑρης 2.34-215
ΣελήνηΑντίθεσηΔίας 7.43 -40
ΕρμήςΣύνοδοςΑρης 8.25 89
ΕρμήςΤρίγωνοΚρόνος 3.51 62
ΕρμήςΕξάγωνοΟυρανός 3.32 64
ΑφροδίτηΕξάγωνοΑρης 1.15 136
ΑφροδίτηΕξάγωνοΔίας 3.54 37
ΑφροδίτηΤετράγωνοΠλούτων 1.26 -43
ΑρηςΣύνοδοςΔίας 5.10 213
ΚρόνοςΑντίθεσηΟυρανός 0.19-135
  854 -552 302

------ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ xeri

Ο ανωτέρω πίνακας γράφει τις όψεις των πλανητών στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Οι όψεις των πλανητών έχουν δεξιά τους έναν αριθμό ο οποίος αντιπροσωπεύει την δύναμη τους.Το σύνολο των πόντων δείχνει τις αστρολογικές συνθήκες που επικρατούσαν την στιγμή της γέννησής σας.

Η ερμηνεία των πόντων

Οι θέσεις των πλανητών στα ζώδια, στοιχεία και τους οίκους

www.astrofree.com
Powered by Astrofree

Ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου και του αστρολογικού χάρτη

Φύλο Αρσενικό
Athens, Ελλάδα 08/02/2009 07:00 - Ιουλιανή ημέρα 2454870.71
2.00e ST 15.49 Γ.Πλάτος 37.58n Γ.Μήκος 23.46e

ΗΛΙΟΣ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο Ήλιος στον Υδροχόο

Αρετές: Φιλία, ιδεαλισμός, ανεξαρτησία, οραματισμός, ανθρωπισμός, αλληλεγγύη, κοινωνικότητα. Κακίες: Αντίδραση, αδιακρισία, ανησυχία, αντικομφορμισμός, περιέργεια, αδιαφορία.

Ποιότητα = Σταθερή, Στοιχείο = Αέρας, Πλανήτη = Ουρανός, Ρήμα = λαχταρώ, Ιδιότητα = Αρσενικό, Χρώμα = Γαλάζιο, Πέτρα = Γρανάτης, Σημ.σώματος = Κνήμες,Βότανο = Αγριοβιολέτα, Πρόσωπο = Τετράγωνο, Χώρα = Σουηδία, Πόλη = Μόσχα

☼ Χαρακτηριστικά συνείδησης

Ο ήλιος είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και για την Αστρολογία εκπροσωπεί το κεντρικό εγώ μας, δηλαδή την πραγματική συνείδηση μας. Όταν λέμε, τι ζώδιο είσαι, εννοούμε από ποιο ζώδιο περνούσε ο ήλιος την στιγμή που γεννιόσουν. Το ζώδιο όπου βρίσκεται ο Ήλιος δείχνει το επίπεδο της συνείδησης και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, αναζητώντας την ολοκλήρωσή μας σαν άτομα. Για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας θα παίξει βασικό ρόλο ο οίκος μέσα στον οποίον βρίσκεται ο Ήλιος, εφόσον αυτός δηλώνει την συγκεκριμένη περιοχή της ύλης όπου θα εκδηλώσετε την φύση σας.

Ο Υδροχόος είναι το ενδέκατο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το τελευταίο από τα ζώδια του αέρα, εκφράζοντας τις αρνητικές δυνάμεις της νύχτας. Η ώριμη αυτή ψυχή παίρνει την προ-τελευταία της εμπειρία περνώντας μέσα από το στοιχείο του πνεύματος. Στην συνείδηση του Υδροχόου η ψυχή θα συμπεριλάβει τώρα όλες τις προηγούμενες εγκόσμιες εμπειρίες για την εξέλιξή της και θα προχωρήσει με πνεύμα ελευθερίας και αλτρουισμού. Γνωρίζει πως πρέπει να διεισδύσει στο μέλλον για να ανακαλύψει την αλήθεια και την γνώση. Ουσιαστικά όμως είστε ρεαλιστές, ακόμη και αν απευθύνετε στο μέλλον και στο αύριο με ένα δικό σας εξωγήινο κώδικα.

Ο Κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, ο μπλε πλανήτης με την πανίσχυρη επιρροή, η οποία σας δίνει την επαναστατική και πρωτοποριακή φύση σας.Είστε μια κοινωνική πεταλούδα που θα ήθελε να βιώσει πολλές πλευρές και να ακούσει πολλές απόψεις, πριν διαμορφώσει το δικό της προβληματισμό. Μπορείτε να χειραγωγήσετε άτομα και να κάνετε να σας πιστεύουν και να σας ακολουθούν αφοσιωμένα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε αντικείμενο και να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση με ωριμότητα. Εκφράζετε όμως ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν πρόκειται για αλλαγές, εφόσον η απραξία και η ανία είναι οι χειρότεροι εχθροί σας. Οτιδήποτε αφορά το μέλλον και την εξέλιξη σας είναι μια νέα ευκαιρία για σας. Οραματίζεστε πάντα ένα καλύτερο αύριο και δεν διστάζετε να πάτε κόντρα στις αρχές και στους υπάρχοντες νόμους, εν ονόματι ενός μεγάλου οράματος. Έχετε μια ευρηματική πνευματικότητα, είστε ικανοί ηγέτες και μεταρρυθμιστές του καταστημένου. Είστε γεννημένοι επαναστάτες, έχοντας το δικό σας θεωρητικό τρόπο να επεμβαίνετε στην πράξη. Κάθε προσπάθεια να σας περιορίσουν θα προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σας ,την οργή ή την φυγή σας. Το πείσμα σας αντίκειται σε κάθε αποτυχία και θα συνεχίσετε ακόμη και αν οι άλλοι σας έχουν αποδείξει το λάθος σας. Παρά το πείσμα και την σταθερή άποψή σας, είναι αλήθεια ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιβάλετε τις ιδέες σας σε άλλους. Ωστόσο σας οδηγεί ο νους και η λογική σας και όχι τα συναισθήματα σας. Είστε ουσιαστικά ρεαλιστές και αντικειμενικοί στην κρίση σας.

Ως Υδροχόοι είστε αλτρουιστές και ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους ανθρώπους και για την κοινωνία. Δεν περιμένετε ανταλλάγματα και αυτό μπορεί να οφείλετε πάλι στο όνομα της ελευθερίας, αφού δεν θέλετε να δεσμεύεστε σε κανέναν.Οι ανθρωπιστικές σας ιδιότητες σας δραστηριοποιούν συχνά σε εκδηλώσεις προσφοράς σε οικουμενικά θέματα και σε προβλήματα του πλανήτη μας. Συμμετέχετε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους ανθρώπους και κάνετε ότι μπορείτε για να επέμβετε και να αλλάξετε τις άνισες καταστάσεις. Θα σας δουν να παλεύετε σκληρά για τα κοινά, μέσα από ομάδες, από συλλόγους ή από φιλανθρωπικά ιδρύματα, ακόμη και μέσα σε αντίξοες συνθήκες, παραμελώντας συχνά τις ερωτικές σας σχέσεις ή την οικογένεια σας. Η συχνή ενασχόλησή σας με τα κοινά θα κάνει τους οικείους σας να σας κατηγορήσουν, για αμέλεια, για αδιαφορία ή για ψυχρότητα. Η φιλία είναι κάτι ιερό για σας και αυτό σας κάνει ασυναγώνιστο σαν φίλο. Είστε από τα ζώδια που μπορείτε να διδάξετε τι σημαίνει πραγματική φιλία. Είστε έτοιμοι να θυσιάσετε με προθυμία ακόμη και τον μεγάλο έρωτά σας για να συμπαρασταθείτε στην ανάγκη κάποιου φίλου σας.

Η νέα τεχνολογία είναι ο τομέας που μπορεί να ικανοποιήσει την περίεργη και διερευνητική φύση σας. Είστε ιδιαίτερα παρατηρητικοί και μπορείτε να εξερευνήσετε σε βάθος κάθε αντικείμενο και συλλέξετε λεπτομερείς πληροφορίες. Αναζητάτε πάντα μια πνευματική διέγερση και συνεχώς ανακαλύπτετε κάτι νέο, που να αποτελεί πηγή έμπνευσης για νέες ιδέες.

Δεν είστε συμβατικοί άνθρωποι με την έννοια ότι δεν ακολουθείται τα φυσιολογικά πρότυπα, εφόσον η εκκεντρικότητα ρέει στο αίμα σας. Συχνά γίνεστε υπερβολικοί περιγράφοντας κάτι ή αναλύοντας μια κατάσταση, διογκώνοντας τη πραγματική αλήθεια. Παρόλα αυτά ασκήσετε μεγάλη επιρροή σε πολλούς ανθρώπους, σε ομάδες ή σε κοινωνίες και έχετε την ικανότητα να ηγηθείτε ακόμη μέσα σε αυτές. Μπορεί να γίνετε εξαιρετικοί πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί ή ψυχολόγοι.

Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Υδροχόος, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για έντονη κοινωνική ζωή και πάντα πρόθυμοι να τον ακολουθείται σε όλες τις ασχολίες του, με τα κοινά ή με τους φίλους του.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Στην μύηση της αγάπης, η ψυχή έρχεται στο ενδέκατο αυτό ζώδιο για να διδάξει, ότι η αγάπη είναι ανεκτικότητα και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι Ένωση. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε σε αυτό ζώδιο.


ΣΕΛΗΝΗ = ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η Σελήνη στο Λέοντα.

Η σελήνη στον Λέοντα σας δίνει ένα πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, γεμάτο αυτοπεποίθηση και δύναμη. Είστε συναισθηματικά υπερήφανοι, γενναίοι και πολύ γενναιόδωροι. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και έχετε το θάρρος των πεποιθήσεων σας. Αναζητάτε και βρίσκετε την συναισθηματική κάλυψη μέσα ένα τρόπο ζωής που μπορεί να σας παρέχει διασκέδαση, μεγαλεία και απολαύσεις της ζωής. Έχετε ικανότητα να ηγείστε και να αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες που υποσυνείδητα πιστεύεται ότι σας ανήκουν. Διασκέδαση και ο τζόγος είναι σημεία που πρέπει να μάθετε να ελέγχετε.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ= ΝΟΥΣ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση δείχνει ένα σκεπτόμενο μυαλό, προσεκτικό στις εκφράσεις του και πολύ σοβαρό όταν επικοινωνεί. Είστε ώριμοι, ορθολογιστές και γνωρίζετε τι θα πει ευθύνη και πειθαρχία. Έχετε την ικανότητα να σκέπτεστε και να σχεδιάζετε με στρατηγικό και λογικό τρόπο. Έχετε μέτρο και υπευθυνότητα και μπορεί κάποιος να σας εμπιστευτεί τους σωστούς και οικονομικούς υπολογισμούς σας. Μπορείτε να χειρισθείτε μεγάλο φόρτο εργασίας και να την διεκπεραιώνετε με ευσυνειδησία. Είστε ικανοί να αποφεύγετε λάθη παρόρμησης, λόγω της εμπειρίας σας, μπορεί όμως έτσι να χάνετε ευκαιρίες. Η νοοτροπία σας γενικά ανήκει στις παραδοσιακές και ίσως στις συντηρητικές, ενώ επηρεάζεται άμεσα από την οικογένεια, την πατρίδα και τις ρίζες σας.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ = ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Η Αφροδίτη στο Κριό

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, σας χαρίζει μια καρδιά αγνή, αυθόρμητη, και παιδική για το παιχνίδι του έρωτα. Είστε παρορμητικοί, αυθόρμητοι και άμεσοι όταν εκφράζετε τα αισθήματά σας. Αναζητάτε τον ιδανικό έρωτα και πιστεύετε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει η μοναδική αδελφή ψυχή σας. Θεωρείται βασικά συστατικά τον δυναμισμό και τη δράση για μια αρμονική σχέση. Επιδιώκετε περισσότερο μια πνευματική επικοινωνία παρά μια καθαρά σωματική σχέση. Έχετε μια καρδιά που θέλει ανεξαρτησία και ελευθερία για να κτυπά αρμονικά μέσα στις σχέσεις της. Μπορεί να δημιουργήσετε πολλούς έρωτες, γάμους ή αισθηματικές σχέσεις στην διάρκεια της ζωής σας, εφόσον είστε ενθουσιώδεις, αλλά και άστατοι. Όσο γρήγορα ερωτεύεστε, άλλο τόσο το ίδιο γρήγορα χωρίζεται. Εξ' αιτίας των βιαστικών αποφάσεων σας μπορεί να κάνετε λάθη και να έχετε τα μπλεξίματα στον έρωτα. Σας αρέσει να κάνετε δώρα και προσφορές στον σύντροφό σας. Ο κεραυνοβόλος έρωτας σας συμβαίνει συχνά και κάθε φορά πιστεύετε ότι είναι ο πραγματικά μοναδικός, μέχρι να διαπιστώσετε λίγο αργότερα ότι το ταίρι σας δεν έχει τελικά τα ιδανικά σας πρότυπα. Οι άνδρες με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση προτιμούν ανεξάρτητες γυναίκες που δεν θα περιορίζουν κάτι από την ελευθερία τους. Οι γυναίκες έλκονται από δυνατούς άνδρες που δεν θα τους κάνουν να πλήττουν. Οι προκλήσεις και οι ανταγωνισμοί είναι κάτι που έλκει γενικά και τα δύο φύλα

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ= ΟΡΜΕΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο

Είστε άτομο που οι ενέργειές του χαρακτηρίζονται από οραματισμό, αλτρουισμό και εφευρετικότητα. Εμπνέεστε από τα κοινωνικά και οικουμενικά ζητήματα. Έχετε ταλέντο στις πολιτικές ή κοινωνικές δραστηριότητες και ότι είναι σχετικό με τη νέα Εποχή και τη τεχνολογία. Συχνά γίνεστε προκλητικοί ή αντιδραστικοί με τους άλλους, ενώ απεχθάνεστε τις υποδείξεις τους. Τα καταφέρνετε πολύ καλά στη συναναστροφή με άτομα με ειδικές ανάγκες ή με ανθρώπους από ξένο περιβάλλον. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση προτιμούν γυναίκες με τις οποίες έχουν αρχικά μια φιλική σχέση και πνευματική επαφή. Συχνά θέτουν τους φίλους τους και τις κοινωνικές ασχολίες τους, πάνω από το γάμο ή την ερωτική σχέση τους. Οι γυναίκες με τον Άρη σε αυτή τη θέση, προτιμούν παράξενους ή ασυνήθιστους τύπους ανδρών. Και τα δύο φύλα περνούν από αλλαγές και απρόβλεπτες καταστάσεις στις ερωτικές σχέσεις τους.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ= ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο Δίας στον Υδροχόο

Είστε άτομο με προοδευτικές πεποιθήσεις, επαναστατικό και αντιδραστικό σε κάθε είδους κατεστημένου ή μόδας. Επιλέγεται την εξέλιξή σας μέσα σε κοινωνικά πεδία και ενδιαφέρεστε για ότι μπορεί να σας εμπνεύσει ιδανικά. Ενδιαφέρεστε για τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα περισσότερο από τα οικογενειακά σας. Σας αρέσει να προκαλείτε και έχετε παράξενες ή ασυνήθιστες πεποιθήσεις. Πιστεύετε στην ανεξαρτησία και την ελευθερία. Η ανεπτυγμένη κοινωνικότητά σας δημιουργεί πολλούς φίλους, από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα ή κράτη, στη διάρκεια της ζωής σας. Είστε εφευρετικοί και μπορείτε να δείτε με ευκολία στο μέλλον. Επαγγελματικά, σας ταιριάζει μια δουλειά με ανθρωπιστικούς σκοπούς, η δημοσιογραφία, η τεχνολογία και οτιδήποτε έχει σχέση με ασυνήθιστους ανθρώπους.

astrologers

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ= ΧΡΟΝΟΣ=ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ο Κρόνος στον Παρθένο

Η θέση αυτή του Κρόνου σας κάνει επιδέξιο, εξυπηρετικό και παρατηρητικό άτομο. Εξαρτάτε όμως πως θα χρησιμοποιήσετε τις αρετές σας όμως αυτές ώστε να μη μετατραπούν σε ελαττώματα. Οι προκλήσεις σας στη ζωή έχουν να κάνουν με το πως θα φανείτε χρήσιμος στη κοινωνία, χωρίς να σκλαβωθείτε στο σύστημα. Από τη μια έχετε ανάγκη να γίνετε αποδεκτός και να ενταχθείτε στο περιβάλλον σας, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να βρείτε τη θέση σας. Πρέπει να αποφασίσετε πότε θα πρέπει να προσφέρετε τη βοήθειά σας και πότε να την αρνείστε. Αν είστε πολύ εξυπηρετικός θα νοιώθετε ότι σας χρησιμοποιούν αν δεν το κάνετε θα νοιώθετε απομονωμένος. Σας είναι δύσκολο να νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας είναι αρκετά καλές και το περισσότερο καιρό θα προσπαθείτε να βελτιώσετε τα πράγματα και να τα κάνετε πιο αποδοτικά. Με άλλα λόγια μπορείτε να γίνετε πολύ τελειομανής κι ενώ αυτό μπορεί να σας φέρει καλά αποτελέσματα, προκαλείτε επίσης αδράνεια και σταματάτε την πρόοδο.

Ο ωροσκόπος σας

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τον γενέθλιο χάρτη σας μπορείτε να τηλεφωνήσετε 24ώρες/24ωρο από κινητό ή από σταθερό τηλέφωνο, με οικονομική χρέωση

0.75/1'  875 876 8130

Δες με ακρίβεια το μέλλον σου! astrofree-club Astrofree Club

Γίνε μέλος

Ταξιδέψτε στο μέλλον σας

Γίνε μέλος στην μοναδική υπηρεσία του Astrofree και ταξίδεψε στο μέλλον σου! Δες το δικό σου μέλλον, οnline κάθε λεπτό από το κινητό ή το pc σου, μέσα από τις δικές σου σελίδες!

Υπηρεσίες μέλους

Προσωπικές προβλέψεις

  • Προσωπικές προβλέψεις κάθε λεπτό!
  • Προσωπικές προβλέψεις μιας άλλης ημέρας
  • Προσωπικές προβλέψεις του ερχόμενου 15 δεκαπενθημέρου
  • Προσωπικές προβλέψεις του ερχόμενου 3 τριμήνου
  • Και άλλα πολλά... περισσότερα...

Ωροσκόπια και αστρολογικοί χάρτες

Τα ωροσκόπια και οι αστρολογικοί χάρτες μέσα στο Club γίνονται με πλήρη ακρίβεια. Δηλαδή με βάση την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο της γέννησης.